Fotograferen en gezamenlijk onderweg.

Een aantal enthousiaste oud-leerlingen fotografie, van verschillende jaren, gingen op 19 januari 2013 op daguitstap naar Amsterdam. Dit was zo’n overweldigend succes dat er een idee naar voor kwam om een club op te richten. Die dag werd al bepaald dat de club FEGO zou heten.

F(fotograferen) E(en) G(gezamenlijk) O(onderweg), FEGO dus, was geboren.

Fotoclub FEGO uit Lier is een vriendenclub waar iedere fotograaf, ongeacht zijn of haar fotografische kennis, welkom is.

Onze club komt één keer per maand bij elkaar op een vrijdagavond. We bekijken en beoordelen elkaars werken, want geef toe, het is maar van elkaar dat we kunnen leren. We doen dit op een constructieve en opbouwende wijze.

We weten dat het moeilijk is om iets te tonen aan anderen. Iedere fotogra(a)f(e) toont ten slotte waar hij of zij voor staat, en dit op zijn of haar eigen manier.

We geven als het kan theoretische lesjes. Fotografie en fotobewerking is zodanig snel aan het veranderen waardoor bijscholing een must is.

Op regelmatige tijdstippen(maandelijks) gaan we op uitstap met diegenen die mee willen. Partners van fotografen zijn welkom op deze uitstappen. De uitstappen hebben als doel om gezamenlijk foto’s te maken, contacten te leggen, elkaar bij te scholen en vooral plezier te beleven. In de fotogalerij kan je beelden van de verschillende uitstappen terugvinden.

Bij ons wordt het programma vooraf door de leden bepaald en dient het bestuur als ondersteuning! 

Heb jij interesse in de fotografie en wens je verdere inlichtingen, neem dan gerust contact op met ons secretariaat.

 

Het bestuur